Pular para o conteúdo

UniCredit Bank – Visa Gold Credit: Výhody a Poplatky

  • por
  • 5 min read
UniCredit Bank - Visa Gold Credit

UniCredit Bank nabízí kreditní kartu Visa Gold. Tato karta přináší výhody a poplatky pro ty, kteří chtějí ovládat své finance snadno a s komfortem. Máte možnost získat úvěrový limit až 500 000 Kč, což vám dává velkou finanční svobodu.

Karta nabízí 45dní bez úroků, což je skvělé pro správu dluhů. Díky službě “Zavolej a zaplať” je placení jednodušší. Za kartu se ročně platí 1 440 Kč, ale s Kontem PREMIUM můžete mít poplatek zdarma.

S touto kartou získáte i další výhody, jako jsou slevy u partnerů. A pokud využijete úvěr po bezúročné době, čeká vás sazba 15,96 % ročně. Minimální měsíční splátka je 5 %, ale ne méně než 300 Kč.

Úvod do kreditní karty Visa Gold od UniCredit Bank

Kreditní karta Visa Gold od UniCredit Bank je určena pro ty, kdo chtějí flexibilitu ve svých financích. Je ideální pro každodenní nákupy i cesty do zahraničí. Nabízí různé výhody podle potřeb uživatelů.

Přehled finančních možností a limitů

Kreditní karta nabízí úvěrový limit 50 000 až 500 000 Kč. To umožňuje zákazníkům flexibilně reagovat na finanční potřeby. Karta má také funkce jako Cash Back a Cash Advance, rozšiřující využití karty.

Možnost získání karty zdarma s Kontem PREMIUM

V rámci Konta PREMIUM od UniCredit Bank lze získat kreditní kartu Visa Gold bez ročního poplatku. Je to skvělá šance ušetřit na poplatcích a využívat výhody kreditní karty.

Charakteristika kreditní karty Visa Gold UniCredit Bank

Kreditní karta Visa Gold od UniCredit Bank nabízí hodně výhod. Dostanete flexibilní úvěrový limit a slevy a bonusy. S touto kartou máte přístup k věcem nad rámec běžných bankovních produktů.

Specifikace úvěrového limitu

Kreditní karta od UniCredit Bank má limit až 500 000 Kč. Limit závisí na vašich finančních podmínkách a historii. To vám umožňuje efektivně využívat kredit podle vašich potřeb.

Slevy a bonusové programy pro držitele karty

Držitelé karty Visa Gold mají exkluzivní slevy a bonusy. Můžete využít programy jako U-šetřete. Tyto programy vám vrátí peníze za nákupy u partnerských obchodů, což ušetří peníze.

Definice služby “Zavolej a zaplať”

Služba “Zavolej a zaplať” usnadňuje platby telefonem. Je skvělá pro rychlé platby bez internetového bankovnictví. Tato možnost je ideální pro ty, kteří chtějí jednoduchost.

Poplatky spojené s kreditní kartou Visa Gold

Jaké poplatky kreditní karty Visa Gold jsou u UniCredit Bank? Roční poplatek za kartu je 1 440 Kč, měsíčně to dělá asi 120 Kč. V porovnání s jinými kartami na trhu je to víc, protože některé mají měsíční poplatky jen 20 až 29 Kč. Za výběry z bankomatu banka účtuje 49 Kč a 1 % z vybírané částky. Pokud kartu ztratíte nebo vám bude ukradena, nová vyjde na 200 Kč.

U Visa Gold je zajímavost, že měsíční poplatek lze odpustit. Stačí, když s kartou provedete dostatek transakcí. To je běžné u prémiových kreditních karet, které lákají na častější používání různými výhodami. UniCredit Bank při tomto přístupu nabízí cestovní pojištění nebo vstupy do VIP salonků na letištích. To může vyvážit vyšší poplatky.

Více než půl milionu kreditních karet v Česku leží nevyužito. Přitom jejich majitelé platí vysoké roční poplatky. Tato situace zdůrazňuje, jak je důležité dobře si promyslet, zda kreditní kartu opravdu potřebujeme.

UniCredit Bank a její bankomaty – domácí a mezinárodní výběry

S UniCredit Bank – Visa Gold Credit získáte možnost výběru peněz zdarma po celém světě. Většina, přes 90%, výběrů v tuzemsku je bez poplatků. Cestující i domácí klienti tuto kartu ocení. Pro výběry mimo naši zemi, 80% z nich je zdarma.

Poplatky UniCredit Bank za výběr hotovosti patří mezi nejnižší v naší republice. V případě, že využíváte jiné bankomaty než ty od UniCredit, domácí transakce vás vyjdou na 30 CZK. Mezinárodní transakce stojí 3.50 EUR.

Držitelé karty Visa Gold Credit mají navíc 60% šanci najít bankomat umožňující směnu měn. To je skvělé pro ty, kteří často cestují do zahraničí. V průměru každý klient vytáhne hotovost pětkrát za měsíc. Spokojenost s UniCredit Bank ohledně výběrů z bankomatů je na vysokých 85%.

Odhaduje se, že 70% lidí má raději bankomaty UniCredit před těmi od jiných bank. To ukazuje, jak důležitá je pro zákazníky pohodlná dostupnost k svým financím. Nemusí tak zbytečně trávit čas ani peníze.

Srovnání kreditních karet Visa Gold na trhu

Při výběru kreditní karty je klíčové porovnat nabídky. Tak si zákazník vybere produkt, který odpovídá jeho potřebám. Kreditní karta Visa Gold od UniCredit Bank nabízí nízkou úrokovou sazbu a přijatelné měsíční poplatky.

Tato karta poskytuje flexibilitu ve financování díky bezúročnému období. To konkuruje nabídkám mnoha jiných bank.

Vydání a vedení karty

UniCredit Bank nabízí kreditní kartu Visa Gold s výhodnými podmínkami. Její měsíční sazba a úroková sazba 18,96 % p.a. jsou konkurenční. Porovnáváme-li to s Raiffeisenbank a mBank, které mají vyšší úrokové sazby, UniCredit Bank vyniká.

Úrokové sazby a bezúročné období

V rámci srovnání kreditních karet Visa Gold, má UniCredit Bank 45denní bezúročné období. To je podobné nabídce od Komerční banky, ale méně než u ČSOB či České spořitelny. UniCredit Bank má výhodu ve stálé úrokové sazbě oproti bankám s proměnlivými sazbami.

Vybírajíc si kartu, zvažujte i dostupné služby jako platby mobilem. UniCredit Bank tuto službu v rámci nabídky nemá.

0