Pular para o conteúdo

Raiffeisenbank a.s. Kreditní karta EASY – Přehled Výhod

  • por
  • 6 min read
Raiffeisenbank a.s. - Kreditní karta EASY

Kreditní karta EASY od Raiffeisenbank a.s. je plná výhod. Tato karta ulehčuje správu financí a rozšiřuje online bankovnící možnosti. Můžete si užívat až 55 dní bez úroků, pokud splatíte dluh včas.

Tato karta nabízí úvěrový limit až 100 000 Kč. Je skvělá pro ty, co chtějí finanční flexibilitu. Kdo je starší 18 let, může získat až 25% slevy v PREMIUM RB CLUB. Nabízí také až 30% slevy u partnerů Sphere card.

Karta poskytuje bezplatné pojištění na domácí spotřebiče a elektroniku. Peníze můžete čerpat doma i v zahraničí. Po bezúročném období ale úroky mohou stoupnout až na 29.99%.

Pro získání karty je potřeba doložit příjem až 12 000 Kč a mít dva doklady totožnosti. Raiffeisenbank a.s. umožňuje sledovat využití úvěru online. Zahrnuje i upozornění na datum splatnosti.

Bezplatné vedení karty a možnost změn je skvělé plus. Důležité je výdaje dobře zvažovat. Používejte kreditní kartu zodpovědně, abyste si užili výhody bez rizika dluhů.

Raiffeisenbank a.s. – Kreditní karta EASY a její klíčové vlastnosti

Kreditní karta EASY je oblíbená díky svým vlastnostem. Je ideální pro ty, kteří chtějí snadno spravovat své finance. Je vhodná jak pro jednotlivce, tak i pro firmy, které chtějí efektivně řídit své peníze.

Výhodou je bezúročné období až 55 dní. To umožňuje používat peníze bez úroků. Klienti tak mají lepší kontrolu nad svými financemi.

Bezúročné období a úvěrový limit

Umožňuje platit a nakupovat do limitu 500 000 Kč. Je to výhoda při nutných nákupách nebo příležitostech.

ZDARMA vedení kreditní karty

Vedení kreditní karty EASY je bez poplatků. Raiffeisenbank tím láká širokou skupinu klientů. Nabízí možnost spravovat finance bez zbytečných výdajů.

Finanční flexibilita s platební kartou od Raiffeisenbank

V dnešním světě je důležité mít přístup k flexibilním finančním řešením. Kreditní karta EASY od Raiffeisenbank je právě to pravé řešení. Umožňuje okamžitý přístup k financím a široké možnosti bezhotovostních plateb.

Ty jsou klíčové pro pohodlné nakupování a rychlou reakci na nečekané výdaje. Tato karta zjednodušuje finance a přináší uživatelům klid.

Možnosti bezhotovostních plateb doma i v zahraničí

Bezhotovostní platby jsou dnes běžné v ČR i ve světě. Bankovní karta EASY umožňuje pohodlně platit všude. Uživatelé mohou snadno a bezpečně utrácet peníze v obchodech či na internetu.

Tato karta je bezpečná a spolehlivá pro cestování i nakupování po celém světě. Finanční instituce a obchodníci kdekoli ji přijímají bez problémů.

Platební prostředky okamžitě k dispozici

Kreditní karta EASY nabízí okamžitý přístup k financím. To je skvělé pro ty, kteří potřebují rychle reagovat na finanční potřeby. Uživatelé mohou využít kredit do 100 000 Kč, bez ohledu na stav jejich běžného účtu.

Tato možnost přináší velkou flexibilitu. A k tomu ještě atraktivní bezúročné období až 55 dní. Umožňuje to plánovat výdaje a splácení bez zbytečného tlaku.

Výhody využití kreditní karty EASY při cestování

V dnešní době je cestování běžnou částí našich životů. Kreditní karta EASY od Raiffeisenbank je navržena, aby zjednodušila financování a zvýšila bezpečnost. Nabízí flexibilitu a benefity pro cestovatele.

Přijetí karty po celém světě

Kartu EASY lze použít téměř všude na světě. To znamená bezproblémové platby bez hledání bankomatů. Umožní vám jednoduše platit za ubytování, jídlo a další služby.

Pojištění pro cestovatele a asistenční služby

Cestování by mělo být vždy pojistěné. Kreditní karta EASY zahrnuje pojištění pro cestovatele, kryje zdraví a problémy se zavazadly. Navíc jsou k dispozici asistenční služby po celém světě.

RB Club a výhodné slevy pro držitele Kreditní karta EASY

Máte Kreditní kartu EASY od Raiffeisenbank? Pak máte vstup do RB Clubu. Je to program plný slev a výhod. Najdete zde akce ve více než 1 900 obchodech po celé České republice. Nabídka je široká, od módy přes elektroniku až po cestování a jídlo.

Výhodné slevy v RB Clubu mohou jít až do 30 % z původních cen. K tomu dostanete i platební prostředky, které usnadní nákupy. Můžete platit bezkontaktně či online. Obojí je rychlé, bezpečné a pohodlné.

RB Club znamená úspory a také exkluzivitu. Jako členi získáváte pravidelně nové nabídky, akce a partnerství. Díky Kreditní kartě EASY získáte nejen možnost platit, ale i přístup k různým finančním a životním výhodám.

Bezpečnost a ochrana osobních financí s kreditní kartou EASY

V dnešní době je důležité chránit naše financie. Digitalizace finančních služeb roste. Raiffeisenbank nabízí bezpečná finanční řešení. Mezi ně patří zabezpečení online bankovnictví a pojištění prodloužené záruky na nákupy. Tyto prvky jsou důležité pro uživatele kreditní karty EASY.

Zabezpečení online bankovnictví

Klientské bezpečí v online bankovnictví je pro Raiffeisenbank prioritou. Banka používá nejnovější technologie na ochranu dat. Tím se zvyšuje důvěra v online finanční služby.

Klienti mohou spravovat své finance z domova bez strachu z zneužití. Raiffeisenbank neustále vylepšuje své bezpečnostní protokoly. Jejich online bankovnictví je bezpečné a chráněné před hrozbami.

Pojištění prodloužené záruky na nákupy

Raiffeisenbank také nabízí pojištění prodloužené záruky. To prodlužuje záruku na elektroniku a spotřebiče o rok.

Toto pojištění prodloužené záruky dává klientům větší klid při nákupech. Je to příklad, jak Raiffeisenbank dbá na finanční pohodu svých klientů.

Získání kreditní karty EASY a podmínky jejího užívání

Pořízení kreditní karty EASY znamená finanční svobodu a zajímavé odměny. Získání karty vyžaduje vyplnění žádosti a předložení finančních dokladů. Díky tomu banka může ověřit vaši kreditní spolehlivost. Věrnostní programy nabídnou další bonusy za používání karty.

Postup pro získání kreditní karty

Získat kreditní kartu znamená projít několika kroky, od prvního setkání až po schválení kreditu. S kartou EASY může být váš kredit až 40 500,00 Kč. To vám umožní efektivně řídit vaše výdaje i velké nákupy.

Věrnostní programy a odměny

Věrnostní programy přinášejí body za každý výdaj kartou. Body lze směnit za odměny, od slev až po zajímavé zážitky. Nabídka odměn je široká, včetně voucherů na vzduchoplavbu nebo kola. Tyto programy jsou důvodem, proč si lidé tuto kreditní kartu pořizují.

Speciální akce a programy spojené s kreditní kartou EASY od Raiffeisenbank

Vlastníci kreditní karty EASY od Raiffeisenbank mají přístup k speciálním akcím a život uživatelů se tak zlepšují.

Priceless Prague/Cities program pro nezapomenutelné zážitky

Program Priceless Prague nabízí držitelům karty nevšední zkušenosti. Například privátní prohlídky muzeí či exkluzivní večeře. Je to díky partnerství s programem Priceless.

Tyto zážitky rozšiřují obzory. Poskytují nový pohled na známá i neznámá místa.

Výhodné nákupy a exkluzivní akce

Kreditní kartou EASY lze získat slevy ve vybraných obchodech. Tyto slevy pokrývají různé produkty, od elektroniky po módu. Zákazníci tak ušetří a mají širší možnosti nákupu.

Díky kreditní kartě EASY se dá ušetřit na nákupech. Zároveň získáte přístup k exkluzivním událostem. To obohacuje osobní i pracovní život držitelů karet. Raiffeisenbank takto nabízí kontrolu nad financemi a vysoký standard života.

Závěr

Kreditní karta EASY od Raiffeisenbank a.s. přináší mnohé výhody. Nabízí bezúročné období a privátní úvěrový limit až 100 000 Kč. Kromě toho má rozmanité programy a benefity.

V porovnání s jinými kartami na trhu, EASY karta stojí za pozornost. Je jednoduchá a nabízí výhody bez složitých podmínek. Na rozdíl od konkurence, EASY karta je účinná ve správě financí.

Změny v sazebníku ukazují na dynamiku a snahu Raiffeisenbank přinášet hodnotu. Od ledna 2020 má sazebník nové výhody. Mezi ně patří nižší poplatky za výběry hotovosti a bezplatné europlatby.

0