Pular para o conteúdo

Raiffeisenbank a.s.– Kreditní karta STYLE Nabídky

  • por
  • 6 min read
Raiffeisenbank a.s. - Kreditní karta STYLE

V dnešní době je finanční flexibilita velmi důležitá. Raiffeisenbank a její kreditní karta STYLE to umožňují. Nabízí různé výhody, které zjednodušují život.

Tato karta umožňuje nakupovat s flexibilním kreditem až do 300,000 Kč. Máte 55 dní na bezúročné splácení. Navíc, za nákupy získáváte bonusové body, které můžete vyměnit za dárky.

Využití výhod je snadné, ale nezapomeňte na pravidla a poplatky. Raiffeisenbank nabízí průhledné podmínky. Je to vhodná volba pro každodenní i větší nákupy.

Přehled výhod kreditní karty STYLE od Raiffeisenbank

Kreditní karta Raiffeisenbank STYLE nabízí výhody kreditní karty, které se líbí mnoha lidem. Za každý nákup dostanete bonusové body. Tyto body můžete vyměnit za atraktivní slevy u partnerů nebo na úhradu zůstatku na kartě.

STYLE karta přináší i rozšířené pojištění nákupů a cest. To zabezpečuje bezpečné nakupování v rizikových situacích. Uživatelé mají k dispozici také exkluzivní nabídky, jako slevy na wellness či módní doplňky.

Shromažďování bonusových bodů přináší finanční výhody i možnost zážitkových nákupů. To dělá z karty Raiffeisenbank STYLE skvělou volbu pro ty, kteří hledají úspory, flexibilitu a komfort.

Jak získat kreditní kartu STYLE v Raiffeisenbank a.s.

Zájemci o kreditní kartu Raiffeisenbank musí splnit několik podmínek. Budete se řídit jednoduchými kroky. Tím získáte kartu STYLE, která nabízí výhody.

Podmínky získání kreditní karty

K získání karty musíte být starší 18 let. Dále mít trvalé bydliště v České republice. Je vyžadován měsíční čistý příjem minimálně 12,000 Kč.

Raiffeisenbank hledá spolehlivé klienty. Důležitá je platební historie a kreditní skóre.

Dokumenty potřebné k žádosti

Předložit musíte doklad totožnosti, občanský průkaz nebo pas. Také uvedete kontakt na telefon.

V některých případech požadujeme doklad o příjmu. Může to být výplatní páska nebo daňové přiznání. Přesné a kompletní dokumenty urychlí schválení.

Proces schválení a sjednání karty

Po splnění požadavků a odevzdání dokumentů banka posoudí vaši žádost. Vyčkejte několik dnů na výsledek. Při schválení budete pozváni na pobočku k podpisu smlouvy.

Následně obdržíte kreditní kartu poštou nebo si ji vyzvednete na pobočce.

Raiffeisenbank a.s. – Kreditní karta STYLE

Kreditní karta STYLE od Raiffeisenbank a.s. je oblíbená díky svým výhodám. Je to typ karty MasterCard, která platí tři roky. To zákazníkům poskytuje pohodlí bez potřeby častého obnovování. Karta nabízí flexibilní úvěrové limity od 10 000 Kč do 300 000 Kč. To umožňuje použití pro běžné nákupy i větší investice.

Karta STYLE je vybavena moderními technologiemi pro bezkontaktní platby. To usnadňuje rychlé a jednoduché transakce. Bezpečnostní prvky ochraňují peníze a soukromí uživatelů v dnešním propojeném světě.

Karta je přijímána miliony míst po celém světě. Uživatelé získávají dobré kurzy v zahraničí. Navíc mohou využívat výhody a slevy v programu Sphere, který je s kartou spojen.

Pokud zvažujete kreditní kartu s vysokými limity a moderními technologiemi, zvažte kartu STYLE od Raiffeisenbank a.s.. Je vhodná pro jednotlivce i podnikatele, kteří hledají spolehlivost a výhodnost.

Poplatky spojené s kreditní kartou STYLE

Kreditní karta STYLE od Raiffeisenbank a.s. nabízí výhody. Ale je dobré znát i spojené poplatky. Pojďme na to.

Poplatek za vedení karty

Měsíčně se platí 50 Kč za vedení karty. Uživatelé mohou tyto poplatky za kreditní kartu snížit. Stačí využít věrnostní programy a zaplatit z nasbíraných bodů.

Poplatky za výběr z bankomatu a Cash Advance

Za výběr hotovosti si banka účtuje 3,5 %, minimálně však 89 Kč. Poplatky za kreditní kartu mohou při výběrech v zahraničí nebo při Cash Advance narůstat. Je důležité o tom přemýšlet.

Úrokové sazby po bezúročném období

Bezúročné období končí po 55 dnech. Poté se úroky liší. Za bezhotovostní platby činí úrok 23,99 % ročně. Hotovostní transakce mají úrok 29,99 %.

Pro nákupy na splátky sazby startují na 6,99 % a mohou skočit až na 19,99 %. Důležité je znát všechny poplatky a sazby. Tím předejdete nečekaným výdajům a lépe využijete kreditní kartu.

Výhody bezúročného období u kreditní karty STYLE

Bezúročné období je důležitá vlastnost kreditní karty STYLE od Raiffeisenbank. Umožňuje využít peníze bez poplatků až 55 dnů. Tímto způsobem mohou klienti lépe plánovat své finance a splácet dluhy bez úroků.

Co znamená bezúročná půjčka

Bezúročná půjčka je šance používat peníze z kreditu bez placení úroků až do splatnosti. U karty STYLE můžete každou transakci provést bez úroků na 55 dní. To přináší velkou úlevu a flexibilitu v peněžních záležitostech.

Výpočet úspor díky bezúročnému období

Když klient využije 55 dní bez úroků a zaplatí celou částku včas, ušetří na úrocích. Ve srovnání s obvyklým úvěrem s úroky 23,99 %, kde by na 10 000 Kč bylo úroků 2 399 Kč. Na kartě STYLE úroky nepřibývají, pokud splácíte včas.

Je to velká výhoda, která pomáhá držet nízké náklady na osobní finance. Zároveň si udržíte likviditu pro obvyklé výdaje i nepředvídané situace. Bezúročná půjčka je klíčem k finanční bezpečnosti a flexibilitě.

Program RB Club a slevy u obchodníků

Klíčovým benefitem kreditní karty STYLE od Raiffeisenbank je členství v programu RB Club. Držitelé této karty mohou získat slevy u obchodníků až 30 %. Tyto slevy platí v obchodech i e-shopech po celé České republice.

Nabídka RB Clubu zahrnuje také bonusové akce. Tyto akce jsou pravidelně obnovovány. Můžete tak získávat extra bonusy, nejen při běžných nákupech.

Od 1. září 2021 je program RB Club ještě výhodnější. Členové mají přístup k exkluzivním výhodám. Ty jim ušetří nejen peníze, ale i čas.

Pojištění a jeho benefity pro držitele karty STYLE

Kreditní karta STYLE od Raiffeisenbank přináší výhody. Nejen pohodlí a flexibilitu ve vašem nakupování. Ale i rozsáhlé možnosti pojištění, zvyšující vaši bezpečnost.

Balíček pojištění KOMFORT

Pojištění KOMFORT nabízí komplexní ochranu. Zahrnuje pojištění prodloužené záruky, ideální pro elektroniku či domácí spotřebiče.

Také zaručuje nejnižší cenu s kompenzací až 15 000 Kč na událost. Chrání proti neoprávněnému použití vaší karty.

Pojištění NAPLNO a Osobní strážce

Pojištění NAPLNO za 139 Kč měsíčně znamená cestovní pojištění pro časté cestovatele. Osobní strážce za 89 Kč měsíčně pokrývá ztrátu práce nebo neschopnost pracovat.

Tyto pojištění nabízejí výraznou ochranu. Poskytují klid a finanční zabezpečení držitelům karty STYLE.

Pro každodenní i nečekané situace, pojištění kreditní karty od Raiffeisenbank je tu. Nabízí klientům to nejlepší ze všeho.

Závěr

Raiffeisenbank a.s. má různé finanční produkty. Vybrat si správnou kreditní kartu je důležité pro správu vašich peněz. Karta STYLE nabízí výhody, které vám pomohou šetřit.

Trh s pojištěním se neustále vyvíjí, stejně jako potřeby zákazníků. Banka reagovala změnou ceníku a úpravou nabídky pojištění. Novinky jako bezplatné europlatby zlepšují vaše finanční pohodlí.

Od 23. listopadu 2019 banka zvýšila bonusy pro držitele karty STYLE. Je to způsob, jak odměnit zákazníky a udržet si jejich loajalitu. S kreditní kartou STYLE získáte spolehlivost a skvělé ceny.

0