Pular para o conteúdo

Moneta – Kreditní karta Gold: Exkluzivní benefity

  • por
  • 5 min read
Moneta - Kreditní karta Gold

Pro ty, kteří chtějí od kreditní karty více, Moneta přináší ideální řešení. Moneta Kreditní karta Gold nabízí exkluzivní výhody. Nabídka zahrnuje úvěrové rámce od 40 000 Kč až do 500 000 Kč.

S touto kartou si užijete až 50 dní bez úroků. Tak můžete ušetřit na úrocích při nákupech online i výběrech z bankomatu. Poplatky za kreditní kartu Gold Moneta jsou nastavené k vaší výhodě.

Zákazníci Moneta karty si ji velmi pochvalují. Oceňují možnost dostat zpět až 5 % za nákupy potravin a 1 % z vybraných odměn. Program bene+ nabízí až 20 % slevy u partnerů.

Nabídky Moneta jsou zaměřené na comfort a jednoduchost. Úvěrový rámec lze sjednat online až do 75 000 Kč. V pobočce můžete získat i vyšší limit. Bezplatná elektronická distribuce výpisů zajistí přehled o financích bez poplatků.

Přehled exkluzivních výhod Moneta Kreditní karta Gold

Moneta Bank nabízí kreditní kartu Gold plnou výhod a benefitů. Tyto výhody zjednodušují běžný život. Zároveň rozšiřují možnosti, jak moderně platit.

Odměny za nákupy a úspory

Každý nákup s kreditní kartou Gold znamená výhodu. Uživatelé získají 1 % zpět z každého nákupu, maximálně 500 Kč měsíčně. To lze každé čtvrtletí přizpůsobit.

Navíc karta přináší až 20 % slevy u partnerů. To jsou slevy a benefity Moneta, které stojí za to.

Vybírejte z bankomatů zdarma

S touto kartou můžete vybírat hotovost z bankomatů bez poplatků. To je velká výhoda, hlavně když jste v zahraničí.

Bezpoplatkové výběry z bankomatů Moneta Bank usnadní vaše cestování.

Možnosti platby a moderní technologie

V dnešním světě moderní platby rychle pokračují ve vývoji. Moneta Kreditní karta Gold je s tím v kroku. Integrace s Google Pay a Apple Pay přes Smart Banka je skvělá.

Tato platforma funguje na Androidu i iOS. Umožňuje snadno, rychle a bezpečně platit kdekoliv. Karta se tak stává nejen způsobem platby, ale i nástrojem pro moderní život.

Podmínky získání Moneta Kreditní karty Gold

Chcete-li získat Moneta Kreditní kartu Gold, musíte splnit některé kritéria schválení. Mezi ně patří kontrola vaší úvěrové historie a ověření pravidelných příjmů. Na základě těchto informací se určí váš úvěrový rámec, který může činit až 300 000 Kč.

Kritéria pro schválení kreditní karty

Klíčem k schválení je důkladné posouzení vaší finanční situace. Banka se podívá na vaše příjmy, výdaje a stávající dluhy. To vše pro zajištění, aby váš úvěrový limit byl v souladu s vašimi finančními možnostmi.

Postup online žádosti o Moneta kartu

Požadavky na kartu lze snadno vyřídit online. Celý proces je navržen tak, aby byl co nejjednodušší a co nejrychlejší. Stačí vyplnit základní údaje a nahrát potřebné dokumenty na bezpečnou platformu.

Limity úvěrového rámce

Online žádost o kreditní kartu může přinést úvěrový rámec až 75 000 Kč. Na pobočce však můžete dostat úvěrový limit až do 300 000 Kč. Výše limitu závisí na vaší kreditní spolehlivosti a historii finančních závazků.

Bezúročné období a úrokové sazby u kreditní karty

Kreditní karta Moneta Gold poskytuje zajímavé financování na našem trhu. Díky bezúročnému období kreditní karty můžete mít až 50 dní na zaplacení výdajů bez úroků. Toto je skvělé pro běžné nákupy i velké investice.

Ohledně úrokových sazeb Moneta, po bezúročném období účtujeme 19,99 % ročně na bezhotovostní operace. Tato sazba je velmi dobrá ve srovnání s ostatními nabídkami. Navíc, kreditní rámec až 300 000 Kč dává klientům dostatek finančního prostoru.

Plánováním výdajů a využíváním bezúročného období kreditní karty můžete ušetřit na úrocích. Tím maximálně využijete výhody kreditní karty Moneta Gold.

Moneta – Kreditní karta Gold

Kreditní karta Gold od Moneta Money Bank je na špici. Nabízí top benefity. Hodí se pro časté cestovatele a ty, kteří chtějí víc než jen běžnou kartu. Těšte se na zdarma vstupy do VIP salonků, lepší úrokové sazby a kompletní cestovní pojištění.

Plusy nejsou omezené jen na cesty. Podle recenzí, lidé milují bezkontaktní platby, online správu a flexibilní splátky.

Karta je perfektní pro každodenní použití i speciální okamžiky. Kreditní karta Gold Moneta dává finanční svobodu. A s ní i pocit bezpečí a pohody. Doma či jinde po světě.

Pro mnohé je důležité, jak se účet vede. Moneta Gold je transparentní a férová. Výhody a poplatky jsou jasné. To ji řadí na špičku, co potvrzují i recenze uživatelů Moneta karty.

Výhody pro majitele Premium účtu ve spojení s kreditní kartou Gold

Držitelé Premium účtu Moneta Gold mají nárok na řadu výhod. Tyto sahají od benefitů kreditní karty až po speciální finanční služby. Kromě toho, mají přístup k více než 560 bankomatům MONETA Money Bank zdarma. To je velká úspora, když vezmeme v úvahu běžné poplatky za výběry.

Zvýhodněné kurzy a bonusy

Držitelé premium účtu Moneta Gold získávají atraktivní bonusy a výhody. Mezi ně patří spořicí účet Gold Plus s úrokovou sazbou 3,7 % p.a. a 20% odměny za platby v partnerské síti bene+. Navíc mají přístup k výhodným směnným kurzům za nákupy v zahraničí.

Pojištění a bezpečnostní služby

Komplexní pojištění kreditní karty je důležitou službou pro držitele premium účtů. Zahrnuje cestovní pojištění a ochranu proti zneužití karty. Moneta Gold nabízí široké krytí v náročných situacích. Navíc poskytují až čtyři bezplatné vstupy do VIP lounge na letišti každý rok. Když to porovnáme s konkurencí, Moneta Gold stojí výše.

0